حفاظت الکترونیکی

موسسه محافظین تخت جمشید البرز مجری و خدمات طراحی ، اجرا و نصب تجهیزات و سیستمهای  حفاظتی ، دوربین ها  و حفاظت  الکترونیکی ، اطاق مانیتورینگ ، شبکه اعلام سرقت ، حریق هوشمند ، کنترل تردد عبور و مرور ، شناسایی بد افزارهای مخرب سیستمها و ....  با استفاده از کارشناسان مجرب موسسه با بکار گیری از علم و تکنولوژی روز دنیا و شرکتهای فعال در این خصوص جهت کلیه بخشهای دولتی و خصوص میباشد .

و در این راه از بهترین ایده ها و تکنولوژیها روز دنیا بهره جسته و  در آینده نزدیک یکی از موسسات پیشگام در این خصوص خواهد بود . 

به همین منظور موسسه بر آن شده  که با بکار گیری و جذب کارشناسان متخصص و همکاری با شرکتهای فعال در این خصوص ، بتواند فعالیت گسترده ایی را در بخش حفاظت الکترونیکی و سایبری شروع کند و در آینده نزدیک بتواند بخشهای مهم اقتصادی ( دولتی ، خصوصی ) اماکن عمومی و تجاری ، شرکتها و سازمانها در سطح کل کشور پوشش و از نظر امنیت الکترونیکی و سایبری تضمین نماید .

دوربینهای مدار بسته :

با توجه به کاربرد دوربینهای مدار بسته در کلیه اماکن عمومی ، تجاری  ، غیر تجاری ، مراکز اداری ، برجها و ساختمانهای مسکونی ، کشاورزی و دامداری ، تاسیسات و .... میتوان کلیه مناطق و نواحی مراکز اشاره شده را تحت پوشش قرار داد و از هر گونه پیش آمدی جلوگیری کرد .

انواع دوربینهای مدار بسته  :

دوربین هایIP    ( تحت شبکه ) : این دوربین ها از امواج کاملا دیجیتال برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می کنند . مزایای این دوربین عبارتست از :  الف ) کیفیت بالای تمام دیجیتال ب ) امکان استفاده بهینه از کابل های ارتباطی پ ) امکان ارتباط بی سیم با امنیت و کیفیت بالا ج ) امکان ارسال همزمان تصویر ، صدا و برق در بستر شبکه .

دوربین های دام ( Dome   ) :  دوربین دام به معنی دوربین گنبدی شکل و عنوان دوربین های سقفی نیز درباره آنها بکار میرود . این دوربین ها بیشتر برای نصب بر روی سقف طراحی شده و در اشکال فانتزی و متفاوتی در بازار موجود است . صرف نظر از قابلیت دید در شب و یا نوع لنز یا نوع امواج به کلیه دوربین های سقفی گنبدی شکل دوربین دام گفته می شود.

دوربینهای صنعتی  ( body camera ) : استفاده از این دوربین ها برخلاف نامشان در بازار ایران ، منحصر به مصارف صنعتی نیست . دوربین های مکعب مستطیل شکلی هستند که معمولا قابلیت نصب لنز بصورت جداگانه روی آنها تعبیه شده است . از آنجا که سایر دوربین ها قابلیت سوار شدن لنز یا تعویض آن را ندارند از این دوربین ها بیشتر در جاهایی استفاده می شود که زوم یا فکوس مطلوب باشد .
دوربین های صنعتی با قاب و یا بدون قاب در داخل و یا خارج ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند .

دوربین های گردان ( speed dome  یا   ptz ) : به دوربین های که قابلیت چرخش در جای خود بوسیله کنترل کننده یا اتوماتیک فراهم شده باشد گفته میشود . از این دوربین ها بیشتر در مواقعی استفاده می شود که نیاز است که فرد تصاویر دوربین مداربسته را همزمان نظارت کند . از اینرو فرد می تواند با استفاده از قابلیت ptz سیستم های مداربسته ، دوربین را به هر جهت که می خواهد بچرخاند و در هر جا که می خواهد زوم کند . دوربین های اسپید دام به دلیل تعبیه شدن موتور روی آنها از قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردارند .

دوربین های دید در شب  ( IR  ) : دوربین های دید در شب از LED مادون قرمز استفاده می کنند و مناسب فضاهای باز و کم نور هستند . با به کارگیری دوربین‌ های دید در شب می‌ توان در تاریکی شب یک شخص را از فاصله ۱۸۳ متری مشاهده کرد تکنولوژی به کار رفته در این دوربین ها به دو روش عمل می‌کنند : الف ) آشکار سازی تصویر ب ) تصویر برداری حرارتی .

صبط تصاویر در دوربین های مدار بسته توسط تجهیزات بسیار مهم صورت میگیرد که عبارتست از: دستگاه ضبط  NVR  و DVR

فواید استفاده از دوربین های مدار بسته :

الف ) کمک به پلیس و تحقیقات پلیس در شناسایی و پیگرد مجرم

ب ) ایجاد حس روحی ، روانی و مسئولیت پذیری پرسنل در محیط کاری خود

پ ) ایجاد حس روانی تأمین امنیت افراد در محیط مورد نظارت

ت ) افزایش ترس از ارتکاب جرم مجرمین و تبهکاران و کاهش جرائم

ث ) مدیریت مکان و کنترل تردد در محیط ها

اطاق مانیتورینگ : در برخی از سازمان ها ، شرکتها و ادارات  بزرگ ( بیمارستانها ، مترو ، فرودگاه ها ، ادارات پلیس و ... ) که دارای تعداد زیادی دوربین های مدار بسته هستند برای کنترل و نظارت بر کلیه تصاویر ارسالی از دوربین ها و مدیریت بهتر مجموعه نیاز است تا مکانی به صورت جداگانه برای این کار در نظر گرفته شود که اصطلاحا اطاق مانیتورینگ گفته میشود .

سیستم اعلام سرقت :

با توجه به موضوع سرقت و بکارگیری سارقین از هر نوع شگردی جهت سرقت مد نظر خود از محلها و مکانهای مختلف ، موسسه میتواند با استفاده از شبکه و سیستم اعلام سرقت مجهز و پیشرفته مانع این عمل شود لذا به منظور جلوگیری از هر گونه سرقتی در کلیه اماکن عمومی ، تجاری  ، غیر تجاری ، مراکز اداری ، برجها و ساختمانهای مسکونی ، کشاورزی و دامداری ، تاسیسات خودرو ها و .... با طراحی و نصب سیستم اعلام سرقت میتوان کلیه مناطق و نواحی مراکز اشاره شده را تحت پوشش قرار داد . از آنجایی که سیستم اعلام سرقت به نسبت سیستمهای دیگر ساده تر وو به نوعی سیستم پیچیده ایی نمیباشد از سه بخش الف ) اسیلاتور منبع تولید فرکانس ب ) تقویت کننده یا آمپلی فایر پ ) بلند گو تشکیل میشود .

سیستم اعلام حریق :

 سیستم اعلام حریق همانگونه که از نامش پیداست ، یک سیستم هشدار دهنده که به هنگام بروز آتش سوزی ، افراد را مطلع کرده و از تلفات جانی و مالی پیشگیری نماید . برای تشخیص آتش سوزی یا حریق این سیستم از طریق سه ویژگی مشخص دود ، حرارت و شعله ،  بروز حریق را تشخیص می دهد .

در حالت کلی سیستم های اعلام حریق به دو نوع سیستم اعلام حریق متعارف و سیستم اعلام حریق هوشمند تقسیم می شود .

اجزای اصلی سیستم اعلام حریق :

الف ) تجهیزات آشکار سازحریق ( دتکتور ها ) ( دتکتور دودی ، حرارتی ، شعله ای

ب ) تجهیزات اعلام حریق ( آژیر ، چراغ فلاشر ، شستی اعلام حریق ) .

پ )  مرکز کنترل یا پنل مرکزی اعلام حریق  ( ارتباط دهنده بین دتکتورها و تجهیزات اعلام حریق ) .

سیستم کنترل تردد :

سیستم کنترل تردد در خصوص کنترل ورود و خرج پرسنل و خودرو صورت می گیرد به همین منظور این سیستم در مسیرهای ورود و خروج کارکنان یا خودرو نصب و راه اندازی میشود و تشخیص افراد یا خودروها به شکلهای مختلف امکان پذیر میشود .

در خصوص کارکنان کنترل بصورت الف ) تشخیص چهره ب ) اثر انگشتی پ ) تشخیص مردم چشم  صورت میگیرد .

در خصوص تردد وسائط نقلیه کنترل بصورت    الف ) خود ایستایی ( راننده گان در جلوی دستگاه مربوطه ایستاده و از طریق شناسایی چهره یا اثر انگشت اقدام به دریافت مجوز ورود یا خروج میکند )  ب ) شناسایی پلاک خودرو ، صورت میگیرد .

نظرات
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :